dinsdag, 05 januari 2016 16:30

IJzel

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Beste ouders/ verzorgers,

Vanochtend hebben we besloten om de scholen obs Dalton Eelde en obs Centrum, gezien de weersomstandigheden te sluiten. Dank aan alle (groeps)ouders die geholpen hebben om dit nieuws onder de aandacht van een ieder te brengen! Dank ook aan alle ouders voor de medewerking.

Inmiddels kijken we naar de dag van morgen. De weersvooruitzichten beloven niet veel goeds.

Uiteraard houden we de voorspellingen goed in de gaten en op basis daarvan zullen we vanavond of uiterlijk morgenochtend een uitspraak doen of de scholen morgen weer open zijn of dat deze nog een dag dicht blijven.

We zullen dan niet opnieuw een belronde in werking stellen maar vragen u de website en / of facebook berichten goed in de gaten te houden.

Met excuus voor het ongemak, maar veiligheid gaat boven alles en hopelijk kunnen  de kinderen ook nog een beetje genieten van de sneeuw- en ijspret.

Met vriendelijke groet,

Marjan Jansen

Unitdirecteur obs Centrum  & obs Dalton Eelde

* 06 - 27334223

* Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.%3cmailto:<a href="/>Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees 1125 keer Laatst aangepast op dinsdag, 05 januari 2016 16:34
Log in om reacties te plaatsen