woensdag, 06 januari 2016 18:02

Donderdag 7 januari gesloten IJzel

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Beste ouder(s), verzorger(s),

Na weer een dag intensief overleg binnen Stichting Baasis heeft Susanne de Wit, onze directeur bestuurder, besloten dat alle scholen van Stichting Baasis morgen -donderdag 7 januari- de gehele dag gesloten zijn.

Op alle scholen (zowel basis als voortgezet onderwijs) in de omliggende gemeenten als Groningen, Noordenveld, Assen, Hoogezand, Aa en Hunze enz. wordt morgen geen les gegeven. Hoewel het gisteren nog de goede kant leek op te gaan met de weersvoorspelling ziet het er nu heel anders uit.

Er wordt nog de nodige ijzel en sneeuw verwacht en pas in de loop van morgenmiddag zal de dooi intreden. De veiligheid van onze kinderen en collega's gaat voor alles.

We waren morgen graag weer aan de slag gegaan. Een aantal collega's is vanmiddag druk bezig geweest om de toegangspaden naar de schooldeuren schoon te krijgen,  maar helaas kunnen we niet garanderen dat dit morgen nog zo is. We gaan ervan uit dat we vrijdag gewoon open zijn en zullen u daarover morgen via de mail en/ of website uitsluitsel overgeven.

Met vriendelijke groet,

Marjan Jansen

Lees 1055 keer
Log in om reacties te plaatsen