vrijdag, 06 maart 2015 17:21

Open dag OBS Dalton Eelde op Nationale Daltondag

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Woensdag 18 maart is het 9:00 tot 11:00 open dag op de Daltonschool in Eelde. Die dag kunt u (met uw kind) een kijkje nemen op school. U wordt rondgeleid door leerlingen van de school, maar er zijn ook medewerkers beschikbaar om u informatie te geven of vragen te beantwoorden. Kom de sfeer op de gezelligste school van Eelde ervaren!

Wat is Daltononderwijs?

Daltononderwijs onderscheidt zich door specifieke aandacht voor zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en samenwerken. Daltononderwijs biedt optimale ontwikkelingskansen voor ieder kind. Op de Nationale Daltondag, dit jaar op 18 maart, wordt jaarlijks specifiek aandacht gevraagd voor deze onderwijsvorm. Kijk voor meer informatie over Daltononderwijs onder het tabblad ‘ouders’ op de site van de Nederlandse Daltonvereniging, www.dalton.nl.

Daltonschool Eelde

De Daltonschool in Eelde is met een kleine 100 leerlingen een gemoedelijke school, waar uw kind centraal staat. Door de kleinschaligheid is er veel aandacht voor het individuele kind. Alle leerlingen van de school kennen elkaar en vormen een echte groep. Activiteiten met leerlingen uit verschillende groepen versterken dit. Bovendien stimuleert dit kinderen om elkaar te helpen en samen te werken met verschillende leeftijdsgroepen. De school staat voor de waarden trots, samen leer je meer en open en transparant.

Meer informatie

Wilt u nu alvast een indruk krijgen van de school? Kijk dan op YouTube: Open dag Dalton Eelde 2015. Voor meer informatie zie onze website www.daltoneelde.nl. Ook buiten de open dag bent u van harte welkom om te komen kijken op de Daltonschool aan de Esweg 21 in Eelde.

Lees 1821 keer

Media

Log in om reacties te plaatsen