vrijdag, 10 april 2015 17:37

DBDA 2015

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Graag willen we nog even terug blikken op de sponsorloop en de DBDA van 27 maart. Het was te leuk om dit zomaar stilletjes voorbij te laten gaan. De ochtend stond in het teken van de sponsorloop met als doel om van de opbrengst op 21 mei een culturele dag voor de hele school te kunnen realiseren.

Tijdens de gezamenlijk warming up werd er flink gehupt en gesprongen waardoor de kinderen flink warm van start konden gaan. Na het startschot begon de onderbouw aangemoedigd door de andere leerlingen aan hun rondes. Vol enthousiasme gingen ze van start. De ene met flink rode wangen door al die rondjes, de ander kwam iets vaker langs de waterpost voor een partje sinaasappel. Na afloop hadden de kinderen hun stempelkaart vol met stempels en was het tijd om even bij te komen. Daarna was het tijd voor de bovenbouw om hun inspanningen te laten zien. Ook nu werd er voluit gerend onder luide aanmoediging van ouders en de leerlingen van de onderbouw. Al met al kunnen we terugkijken op een geslaagde en sportieve ochtend met als opbrengst van ruim 1000 euro!!. Van dit bedrag kan er een hele mooie dag gehouden worden.

’s Avonds was iedereen welkom op de DBDA! Met maar liefst 16 optredens kunnen we oprecht zeggen dat het een geweldige avond was. Onder begeleiding van Willem Slagter werd de avond op een fantastische manier bijeen gepraat. Wat ook wel eens gezegd mag worden is dat hij al het muziek bij elkaar heeft gezocht waardoor het een nog mooier geheel werd. Vanaf deze kant willen we hem hartelijk bedanken voor zijn hulp! Bedankt Willem….

Van playback, goochelkunsten, acrobatiek, moppen en een tipje van sluier van de musical van groep 8! Van alles kwam voorbij op het podium. Iedereen genoot van de optredens en voor een groot publiek genoten de kinderen van het optreden. En niet te vergeten de mondjes act van de juffen.

Wie nog eens rustig wil nagenieten van de avond kan kijken op de site naar de foto’s

Lees 1396 keer Laatst aangepast op vrijdag, 10 april 2015 21:40
Meer in deze categorie: « Vossenjacht Koningsspelen »
Log in om reacties te plaatsen